Shoqata Atdhetare “Kraja”, mbajti mbledhjen e përgjithshme vjetore në Staten Island NY NGA: BEQIR SINA : STATEN ISLAND – NEW YORK

Shoqata Atdhetare “Kraja”, mbajti mbledhjen e përgjithshme vjetore në Staten Island NY NGA: BEQIR SINA : STATEN ISLAND – NEW YORK -Shoqatës Atdhetare “Kraja” në Nju Jork, flet mbi një projekt-plan 300 mijë dollar për ndërtimin e një lokali – restorant i festimeve të mëdha Darsma e gazmende, me kapacitet mbi 500 vet, duke prezantuar…

KRAJA, NDËRMJET LIQENIT TË SHKODRËS DHE DETIT ADRIATIK

KRAJA, NDËRMJET LIQENIT TË SHKODRËS DHE DETIT ADRIATIK Hajredin Muja Kraja, një trevë shqiptare e Malësisë së Mbishkodrës, shtrihet nga Taraboshi, përgjatë bregut jug-prendimorë të Liqenit të Shkodrës, dhe shpateve verilindore të kurorës së Maleve të Rumisë (1.959m), Malit të Gjanë (1.323m) e Shëngëllisë, nga Cermnica e deri në Shirokë. Në aspektin më të ri…

16X9

INFORMACION RRETH SH.A. “KRAJA”

 I N F O R M A C I O N    RRETH  SH.A. “KRAJA” Hamid Alaj   Udhëheqësia e Shoqata Atdhetare “Kraja”, duke u mbështetur në rregulloren e Shoqatës në fjalë, që nga formimi i saj (26 Janar 1992) e deri më sot e këndej parasheh që në bazë të këtij informacioni të bëjë me…