INFORMACION RRETH SH.A. “KRAJA”

 I N F O R M A C I O N    RRETH  SH.A. “KRAJA” Hamid Alaj   Udhëheqësia e Shoqata Atdhetare “Kraja”, duke u mbështetur në rregulloren e Shoqatës në fjalë, që nga formimi i saj (26 Janar 1992) e deri më sot e këndej parasheh që në bazë të këtij informacioni të bëjë me…

Details

SHOQATA ATDHETARE “KRAJA” – NEW YORK

Kumtesë për opinion – Reagim Shoqata Atdhetare “Kraja” me seli në New York si dhe dega e saj në Krajë, me rastin e festës së gështenjave e cila do të mbahet ditën e shtunen, datë: 19.11.2016, në qendër të Krajës, në Ostros, reagon ashpër ndaj këtij manifestimi në këtë trevë, nga arsyeja se trevës tonë…

Details

DITA E FLAMURIT DHE PARADOKSET E KRAJËS

Dr. Ismail Doda: DITA E FLAMURIT DHE PARADOKSET E KRAJËS   Në vazhdën e traditës edhe sivjet në Krajë u organizua Festimi i 28 Nëntorit- Ditës së Flamurit dhe të shtetit shqiptar. Me këtë rast u tha se këto ngjarje dhe data janë të lidhura ndërmjet si mishi me ashtin, si gishti me thua. Sepse…

Details

BOSHATISJA E KRAJËS,

    BOSHATISJA E KRAJËS, DUKURI SHQETËSUESE PËR KRAJËN DHE KRAJANËT Hajrudin S. Muja Ka thënë urtësia popullore, se kur fajson dikë me gishtin tregues, tre gishtat e tjerë i drejtohen vehtes, thënë ndryshe “një faj ti, e tre unë”. Por akuza ndaj tjetrit, disi ‘të qetëson’ më tepër, sepse të lë mundësinë e stagnimit…

Details